Sådan vurderer vi prisen på porcelænet

Buster figurer antikviteter københavn
 • Du kontakter os på telefon (+45) 6021 6032 eller sender en mail via denne formular 
 • Vi giver en umiddelbar vurdering af dit porcelæn med tilbud om køb, eller du får blot et godt råd med på vejen
 • Du vurderer, om du vil sælge dit porcelæn til os
 • Vi aftaler et uforpligtende møde for eventuel handel
 • Vi aftaler mødetid og mødested, og om du kommer til os med dit porcelæn, eller vi skal komme til dig og afhente porcelænet
 • Vi indgår eventuelt en handel, og du afgør, om vi skal betale i kontanter, via en bankoverførsel eller med MobilePay

Hvad er det værd porcelæn?

opkøb af porcelæn/porcelæn købes

hvad er forskellen på keramik og porcelæn

Hvad er porcelæn lavet af?

hvad er forskellen på fajance og porcelæn

(de her svarer ok på ovenstående: https://www.dphtrading.dk/kundeservice/guides/hvad-er-forskellen-paa-fajance-og-porcelaen)

Hvilket porcelæn køber vi?

Kongelig Musselmalet porcelæn købes

Kongelig Musselmalet porcelæn købes

Du er her: Forside » Porcelæn købes » Kongeligt Musselmalet porcelæn købes Der findes 3 stel i gammel Musselmalet: Helblonde, Halvblonde og Riflet. Royal Copenhagen laver også mange andre kollektioner i Musselmalet, som eksempelvis Mega Mussel, Elements m.m. Vi køber...

Blå Blomst porcelæn købes

Blå Blomst porcelæn købes

Du er her: Forside » Porcelæn købes » Blå blomst porcelæn købes Der findes 3 stel i gammel Blå Blomst: Flettet Svejfet Kantet. Vi køber næsten alt i Blå Blomst fra Royal Copenhagen. Vores interesse for andet porcelæn fra Royal Copenhagen er stor bl.a. Henriette,...

Flora Danica porcelæn købes

Flora Danica porcelæn købes

Du er her: Forside » Porcelæn købes » Flora Danica porcelæn købes Flora Danica blev oprindeligt bestilt som en gave til den russiske kejserinde i 1790. I dag er Flora Danica verdens mest eksklusive stel. Vi køber alt i Flora Danica porcelæn fra Royal Copenhagen. Vi er...

Andet kongeligt porcelæn fra Royal Copenhagen

Andet kongeligt porcelæn fra Royal Copenhagen

Du er her: Forside » Porcelæn købes » Kongeligt porcelæn fra Royal Copenhagen Opkøb af Kongeligt Porcelæn Vi opkøber kongeligt porcelæn, bl.a. de populære Musselmalet, Flora Danica og Blå blomst  fra Royal Copenhagen. Vi opkøber også andre antikke stel fra Royal...

Mågestel købes

Mågestel købes

Du er her: Forside » Porcelæn købes » Mågestel købes Mågestellet findes både med- og uden guld. Hvis du ønsker en gratis vurdering af dit mågestel fra B&G, giver vi gerne det. Er porcelænet med guldkant er det en forudsætning for køb, at guldet er velholdt og uden...

Andet porcelæn fra Bing og Grøndahl købes

Andet porcelæn fra Bing og Grøndahl købes

Du er her: Forside » Porcelæn købes » Bing og Grøndahl porcelæn købes Der er 2 slags interessante porcelæn i Bing og Grøndahl udover Mågestellet: Empire og Sommerfugl porcelæn. Både Empire og Sommerfugl findes med og uden guld ligesom det velkendte Mågestel. Vi køber...

Figurer

Figurer

Du er her: Forside » Antikviteter » Figurer Opkøb og vurdering af figurer Har du nogle spændende figurer i porcelæn stående på hylden, er du kommet til det rette sted.  Vi køber figurer fra Dahl-Jensen, Royal Copenhagen, Bing og Grøndahl, Bjørn Wiinblad, Aluminia,...

Skriv til os og få en vurdering

Har du porcelæn, du overvejer at sælge?

Udfyld formularen og fortæl os, hvad du gerne vil have en vurdering af med henblik på salg.

Vi vurderer 100% gratis og uforpligtende dine genstande, og du vurderer selv, om du er parat til at sælge dem.

Tøv derfor aldrig med at kontakte os, da vi altid står gratis til din disposition.

NB: Skal du sende flere billeder til os, kan du gøre det ved at holde CTRL-tasten nede, mens du udpeger dine billeder eller sende en mail til antikviteter@goodolddays.dk.

"*" indicates required fields

Navn*
Slip fil her eller
Accepted file types: jpg, Max. file size: 10 MB, Max. files: 10.
  Hvis du ikke kan uploade alle dine billeder, så send resten over mail til antikviteter@goodolddays.dk, så tager vi hurtigt kontakt til dig. På forhånd tak!
  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Porcelæn købes – vi vurderer og køber dit porcelæn

  Her hos GoodOldDays.dk vurderer og køber vi altså en række forskellige typer porcelæn, og har du derfor noget porcelæn, fx fra et dødsbo, som du gerne vil af med?

  Så tag endelig fat i os. Porcelæn købes i København samt resten af Sjælland, og vi kommer gerne gratis og henter porcelænet hos dig, hvis vi aftaler det efter at være enige om en pris.

  Det betyder altså, at vores tilbud på køb af dit porcelæn er helt uforpligtende. Det gælder desuden stort set alt porcelæn, og det er derfor også helt ligegyldigt, om du har nogle porcelæns figurer, noget porcelæn eller noget Royal Copenhagen porcelæn.

  Porcelæn købes – det kongelige musselmalede porcelæn

  Udover, at vi vurderer og køber porcelæn figurer, så vurderer og køber vi også Royal Copenhagens kongelige musselmalede porcelæn. Her er vi som udgangspunkt interesserede i 3 stel i det gamle musselmalede mønster – nemlig helblonde, halvblonde og riflet.

  Royal Copenhagen laver dog også mange andre musselmalede kollektioner, og her finder du blandt andet mega mussel, som vi også er interesserede i. Alt musselmalet Royal Copenhagen porcelæn købes nemlig.
  Derudover køber vi også de andre porcelænsstel fra Royal Copenhagen samt Royal Copenhagen porcelænsfigurer.

  Ønsker du således, at vi foretager en vurdering af dit porcelæn fra Royal Copenhagen, er der nogle ting, du med fordel kan have styr på hjemmefra. Er der eksempelvis dele i porcelænet, der har skår eller hårrevner, så har disse enkelte dele ikke en særlig stor værdi.

  Vores Royal Copenhagen Musselmalet priser fastsættes desuden ud fra stand, alder, sjældenhed, efterspørgsel og sortering. Giver du os et kald på 60 21 60 32 allerede i dag, har du mulighed for at få lavet en professionel og nøjagtig vurdering af dit Royal Copenhagen porcelæn, hvis du ønsker at sælge det.

  Kongelig porcelæn figurer købes

  Noget af det, vi især er interesserede i, er kongelig porcelæn figurer. Har du derfor nogle spændende figurer stående derhjemme, og ønsker du at komme af med dem? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Vi vurderer og køber alt lige fra Dahl-Jensen, Royal Copenhagen og Bing og Grøndahl figurer til Bjørn Wiinblad, Alumini og Lyngby figurer. Især figurer i kongeligt porcelæn købes.

  Figurer i porcelæn købes især, når de er gamle. Jo ældre dine figurer er, jo bedre er det faktisk. Er du således selv i tvivl om, hvor stor en værdi dine figurerer gemmer på? Så ring allerede i dag til Michael Rydahl på 60 21 60 32. Således kan du nemlig få en uforpligtende samtale. Du kan dog ligeledes vælge at sende os en mail via vores kontaktformular, hvis du foretrækker dette. Hvis vi skal lave en vurdering af de figurer, du ønsker at sælge, er det dog vigtigt, at du vedhæfter nogle billeder af dem – og gerne også af bagsiden/bunden, såfremt du har mulighed for det.

  Få en vurdering af dit porcelæn

  Ønsker du således at få en vurdering af dit porcelæn, kan du blot udfylde vores kontaktformular. Her kan du nemt og hurtigt fortælle os, hvilket porcelæn du helt præcis gerne vil have en vurdering af samt, om du herefter ønsker at sælge noget af dit porcelæn til os. En vurdering af dit porcelæn hos os er 100% gratis og uforpligtende, og du vurderer desuden selv, om du er parat til at sælge de genstande, vi vurderer for dig.

  Tøv derfor aldrig med at kontakte os, da vi altid står gratis til din disposition. Vi lover dig, at dine informationer ikke vil blive gemt eller videregivet til andre og vi sletter alt, når vores korrespondance er afsluttet.

  NB: Skal du sende flere billeder til os, kan du gøre det ved at holde CTRL-tasten nede, mens du udpeger dine billeder eller sende en mail til antikviteter@goodolddays.dk.

  Ring nu og få en gratis vurdering