Vi matcher altid danmarks højeste guldpris for guld til genbrug!

Er tiden kommet til at sælge dine guldsmykker, kan du her hos Good Old Days få en både fair og professionel vurdering, så du er godt forberedt inden et eventuelt salg.

Vi køber alle slags guldsmykker – uanset guldtype og karat – og vi har stor erfaring med vurderingen af både halskæder, armbånd, lommeure, armbåndsure, øreringe, fingerringe, brocher og vedhæng.

Sælg guldsmykker og få Danmarks højeste dagspris

I dag genbruges det eksisterende guld i højere grad end nogensinde før, og der er derfor også god grund til at sælge guldsmykker, du ikke længere bruger eller har gavn af.

Vi foretager en professionel vurdering af dine guldsmykker, inden du får et eventuelt købstilbud, og hvis vi har mulighed for at sælge guldsmykkerne videre til vores store netværk, kan du få en speciel pris.

Alternativt køber vi guldet til Danmarks højeste dagspris, men det er helt op til dig, hvornår du ønsker at sælge.

Giver du os et kald på 60 21 60 32 allerede i dag, så har du mulighed for at få en professionel vurdering af dine guldsmykker.

Du kan også benytte vores kontaktformular, hvis du ønsker en gratis og uforpligtende vurdering af dine guldsmykker, men vi kan altid give den mest præcise vurdering, hvis vi får mulighed for at se effekterne i virkeligheden.

Vi køber både nyt og gammelt guld samt rødguld og hvidguld i alle karat. I tillæg hertil opkøber vi også nye og gamle sølvsmykker, og du kan med fordel få vurderet alle dine effekter samlet.

Opkøb og vurdering af guldsmykker

Vi foretager altid en professionel vurdering, når vores kunder ønsker at sælge guldsmykker, men guldsmykker købes typisk til en pris, der afhænger af smykkernes vægt og guldets karat. Guldsmykkernes stand og alder har som sådan ingen betydning.

Guldets renhed kan spænde lige fra 8 til 24 karat, men det mest almindelige i Danmark er 14 karat guld. Vi køber dog alle karat i guld, og vi foretager om nødvendigt en syretest af dit guld, så du har vished for, at du får betaling for den rigtige karat.

Dagsprisen for guld kan ændre sig fra dag til dag, men vi giver altid et tilbud baseret på dagskursen. Det er dog helt op til dig, hvornår du ønsker at sælge dine guldsmykker.

Guldure og -smykker vurderes ud fra guldmængden

Guld er måske det materiale, der gennem tiden er blevet genbrugt flest gange på grund af guldets værdi.

Særligt i perioder med krise har mange valgt at sælge guldsmykker, som derefter er blevet sendt til raffinering. Dette vil sige, at de renses og ender som rent guld, hvorefter det sendes tilbage i kredsløbet, så nye smykker kan se dagens lys.

Da vi også baserer vores vurdering på guldets værdi, vil den pris, vi kan tilbyde, hvis du ønsker at sælge dine guldsmykker, naturligvis også være afhængig af mængden af guld.

Lommeure i guld er eksempelvis typisk mere værd som ur end som guld – såfremt uret virker. Dette skyldes, at urværket vejer meget, og støvkapslen som regel ikke er i guld. I almindelige guldlommeure er der derfor som oftest kun 10-15 gram guld.

Generelt

Guldpriser kan ændre sig fra dag til dag, men vi giver altid et tilbud baseret på dagskursen.

For at få en nøjagtig og professionel vurdering af dine guldsmykker, anbefaler vi, at du ringer til Michael Rydahl på telefon (+45) 6021 6032 for en uforpligtende samtale eller sender os en forespørgsel via vores formular her på siden.

Vedhæft meget gerne billeder af dine guldsmykker, såfremt du har mulighed for det.

NB: Ved handel med guld, skal der i følge lovgivningen forevises billedlegitimation, som eksempelvis pas, kørekort eller lignende.

Forespørg om en gratis og uforpligtende vurdering af guld nu

Her kan du forespørge om en uforpligtende vurdering af guld, hvorefter vi gratis vil foretage en vurdering af dine genstande.

Udfyld formularen og vedhæft billeder af de genstande, du gerne vil have en vurdering af.

Du sender flere billeder på én gang, ved at holde CTRL tasten nede, imens du udpeger billederne på din computer eller trække dem til feltet.

Vi anbefaler altid at tage et møde, fordi du på mødet kan få en præcis vurdering af dine genstande.

Hvis du hellere vil kontakte os direkte, kan du sende en mail til antikviteter@goodolddays.dk eller ringe på 60 21 60 32 og få hjælp.