Vurdering

Skriv til os og få en vurdering eller book et vurderingsmøde

Har du antikviteter, porcelæn, guld eller sølv, du overvejer at sælge?

Udfyld formularen og fortæl os, hvad du gerne vil sælge.

Vi giver et gratis og uforpligtende tilbud på køb af dine effekter, og du vurderer selv, om du er parat til at sælge dem.

Tøv derfor aldrig med at kontakte os, da vi altid står gratis til din disposition.

NB: Skal du sende flere billeder til os, kan du gøre det ved at holde CTRL-tasten nede, mens du udpeger dine billeder eller sende en mail til antikviteter@goodolddays.dk.

Hvis du har brug for hjælp, ring da 60 21 60 32.

BOOK ET MØDE: Du er også velkommen til at booke et fysisk møde på vores adresse: Good Old Days, v/ Michael og Maja Rydahl, Nordmarksvænge 69, 2625 Vallensbæk. Book et vurderingsmøde i vores kalender på linket.

"*" indicates required fields

Navn*
Slip fil her eller
Accepted file types: jpg, Max. file size: 10 MB, Max. files: 10.
  Hvis du ikke kan uploade alle dine billeder, så send resten over mail til antikviteter@goodolddays.dk, så tager vi hurtigt kontakt til dig. På forhånd tak!
  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  En professionel vurdering

  Vi er vurderingseksperter og foretager altid en kompetent og professionel vurdering af dine effekter på grundlag af vores kæmpestore erfaring.

  Vi har opbygget vores kompetence igennem mere end 40 års interesse og handel med antikviteter, porcelæn, designervarer, guld, sølv m.m. Herved sikres du, at du får en fair og yderst konkurrencedygtig vurdering og prisfastsættelse hos os.

  Gratis vurdering af porcelæn, guld og sølv

  Vi giver altid en gratis og helt uforpligtende vurdering af dit porcelæn, guld og sølv, uanset om værdien er stor eller lille, dyr eller billig – intet er for småt for os.

  I nogle tilfælde kan vurderingen ske ved en samtale pr. telefon, i andre tilfælde er det bedst, at du sender en mail til vores mailadresse antikviteter@goodolddays.dk – meget gerne med billeder, såfremt du har mulighed for det.

  Hvis du bor i København eller Omegn kommer vi meget gerne gratis til dig for køb af dit guld, sølv eller porcelæn, hvis vi har aftalt det.

  Du er også meget velkommen til selv at komme og besøge os med dine effekter – vi skal blot have en aftale, så du ikke kører forgæves.

  Hvis vi efter vurdering indgår en aftale om handel, er det hos os altid uden dyre salærer og gerne med kontant og hurtig afregning.

  Få en gratis vurdering nu
  Ring nu og få en gratis vurdering