Vi matcher altid DANMARKS HØJESTE guldpris for guld til omsmeltning!

Alt du skal vide om vurdering af genstande i guld finder du på denne side

 I bunden af siden kan du booke en gratis vurdering af dit guld.

Dagsprisen for guld den 22.10.2020

 

KaratDKK pr. gram
8 karat (333)111,86
14 karat (585)198,95
18 karat (750)255,27

Sælg guld til højeste pris

Sådan foregår salget af dit guld

Guld købes - Justitia guld figur
  • Du kontakter os, omkring en uforpligtende vurdering af værdien, hvilket du let kan gøre i dag, her på siden. 
  • Vi vender tilbage til dig med en gratis vurdering af dit guld & evt. andre effekter. 
  • Du bestemmer, om du vil sælge dit guld til os.
  • Hvis du vil sælge dit guld, aftaler vi et møde for præcis vurdering, vejning og evt. syretest af guldet. 
  • Til mødet fremviser du lovpligtig billedlegitimation, og vi aftaler den præcise pris for dine effekter. Du bestemmer om vi skal betale kontant, via en bankoverførsel eller med MobilePay. 

Så nemt er det. Få en gratis vurdering, ved at udfylde formularen her på siden. 

Spørgsmål om køb og salg af guld

Hvad koster guld?

Det varierer hvad guld købes til, og hvilken pris, du kan sælge dine guldting til. Alt efter om…

Hvordan foretages vurderingen af en guld pris?

Prisen på guld vurderes…

Fakta om guld

Guld er…

Hvem køber guld op?

Der er en række forskellige muligheder for at sælge guld, alt efter hvilken form det er i.

Alt i guld købes

Du får den bedste pris på både smykker, mønter, barrer – og alle andre ting der indeholder guld.

Guldsmykker

Guldsmykker

Vi matcher altid DANMARKS HØJESTE guldpris for guld til omsmeltning!!! Du er her: Forside » Guld » Guldsmykker Vi køber alle slags guldsmykker, som eksempelvis halskæder, armbånd, lommeure, armbåndsure, øreringe, fingerringe, brocher, vedhæng m.m. Vi køber både nyt og...

Guldmønter

Guldmønter

Vi matcher altid DANMARKS HØJESTE guldpris for guld til omsmeltning!!! Du er her: Forside » Guld » Guldmønter  Vi køber alle danske og udenlandske guldmønter både som møntsamlinger og i enkelte eksemplarer.  Guldmønter har en høj renhed og er som regel over 18 karat....

Guld

Guld

Vi matcher altid DANMARKS HØJESTE guldpris for guld til omsmeltning!!! Du er her: Forside » Guld » Guld Vi køber guldsmykker, guldbarrer, guldmønter, dentalguld og skrotguld. Guldbarrer Vi køber guldbarrer, som er stemplet af en anerkendt virksomhed, som eksempelvis...

Spørgsmål og svar om salg af guld

 

Hvor meget kan jeg få for mit guld?

Når du gerne vil sælge dit gamle guld, skal du være opmærksom på de nuværende guldpriser, som ses i toppen af siden. Det handler kort og godt om at få konstateret guldets karat og vægt. Derefter kan værdien af dit guld beregnes, og vi giver dig et godt bud på en pris for dit guld.

Vi ser naturligvis altid på de nuværende priser som skifter alt afhængig af den globale finansielle situation. Ud fra disse tilpasser- og tilbyder vi altid den bedste pris på det danske marked.

Hvad er guldsmykker værd? 

Hvis du har nogle gamle guldsmykker eller måske nogle gamle guldmønter kan du med fordel vælge os frem for de gængse opkøbere af guld, fordi de ikke nødvendigvis ser smykkernes/guldmønternes alder eller historie som en del af værdien.

Vi handler med antikviteter til dagligt og har over 40 års erfaring med vurdering, hvilket for dig kan betyde, at et guldsmykke ikke blot vurderes efter guldprisen, men også om smykket i sig selv har en ekstra værdi.

Hvordan sælger man guld?

Du kan i princippet sælge dit guld til alle, der har ønske om at købe det. Dog skal man som virksomhed, være godkendt af politiet til at handle med guld, hvilket vi har været i rigtig mange år.

Vi har gennem vores 40 års erfaring, handlet med rigtig meget guld, sølv, smykker og antikviteter – og det er din sikkerhed for at du får den bedst mulige vurdering.

Hvordan finder man guldets karat?

Det er ikke nemt med et utrænet øje at vide hvor meget guld, der er i dine smykker. Dog findes der ofte et mærke/tal i smykket, der fortæller, hvilken karat guld smykkerne består af:

  • 999 = 24 karat (Guldbarrer og guldmønter)
  • 750 = 18 karat guld
  • 585 = 14 karat guld (oftest brugt i guldsmykker)
  • 333 = 8 karat guld

Hvis du er nysgerrig på værdien af dine guldsmykker, så send en besked med et billede til os. Vi laver så en gratis vurdering af prisen på dit guld.

Forespørg om en gratis og uforpligtende vurdering nu

Få en præcis og gratis vurdering af dine genstande herunder

Her kan du forespørge om en uforpligtende vurdering, hvorefter vi gratis vil foretage en vurdering af dine genstande eller guld.

Udfyld formularen og vedhæft billeder af de genstande, du gerne vil have en vurdering af. Du sender flere billeder på én gang, ved at holde CTRL tasten nede, imens du udpeger billederne på din computer.
Ud fra billederne, kan vi give en cirka-vurdering af dine ting.

Vi anbefaler altid at tage et møde, fordi du på mødet kan få en præcis vurdering af dine genstande. Udfyld derfor også et forslag til mødetidspunkt i formularen.

Hvis du hellere vil kontakte os direkte, kan du sende en mail til antikviteter@goodolddays.dk eller ringe på 60 21 60 32 og få hjælp.

Ring nu og få en gratis vurdering