Vi matcher altid danmarks højeste sølvpris for sølv til omsmeltning!

Her hos Good Old Days købes sølv ud fra professionelle vurderinger, som bygger på over 40 års erfaring med opkøb af sølv og guld i både ren og forarbejdet stand.

Derfor er du også altid sikret en retfærdig pris, hvis du vælger at sælge dit sølv til os, og vi tager imod sølvbestik, korpus sølv, sølvsmykker, sølvbarrer, sølvmønter samt effekter i både nyt og gammelt sølv.

Alt sølv købes ud fra en fair vurdering

Der er mange måder, hvorpå du kan sælge sølv, men vi tilbyder dig en både simpel og praktisk løsning, der sparer dig for unødigt besvær.

Du behøver eksempelvis ikke at pudse dit sølvtøj, inden vi ser på det – vi er professionelle sølv opkøbere, og vi kan sagtens se igennem en smule snavs.

Derudover er vores vurderinger altid helt gratis og uforpligtende, og vi tilbyder altid fair priser, når sølv købes. Vi tager højde for alle de faktorer, der har indflydelse på sølvets værdi, og er der tale om sølv fra mærker som Georg Jensen, tillægges det ekstra værdi.

Giver du os et kald på 60 21 60 32 allerede i dag, så har du mulighed for at få en professionel vurdering af dit sølvtøj.

Du kan også vælge i stedet at udfylde vores kontaktformular. Her kan du nemt og hurtigt fortælle, hvilket sølvtøj du gerne vil sælge og ønsker en vurdering af.

Vi opkøber også guld og porcelæn – lad os se på det HELE SAMLET – måske er der også værdier i dine andre effekter.

Vi giver altid den HØJESTE pris ud fra vores professionelle vurdering

Et vurderingsmøde er helt GRATIS og UFORPLIGTENDE

w

Vi er altid yderst fleksible – så kontakt os gerne på e-mail eller telefon, for RÅD, HJÆLP eller en AFTALE

Vi holder ÅBENT alle ugens 7 dage fra kl. 10.00-20.00

Vi betaler med straksoverførsel (bank) eller MobilePay, så du med det samme kan se pengene på din konto

Dagsprisen for guld den 19.06.2024

KARAT DKK PR. GRAM
8 karat (333) 160,00 (kampagnepris)
14 karat (585) 280,00 (kampagnepris)
18 karat (750) 357,00 (kampagnepris)

 

Dagsprisen for sølv den 19.06.2024

RENHED DKK PR. GRAM
Tretårnet (830) 4,61 (kampagnepris)
Sterling sølv (925) 5,19 (kampagnepris)

Sådan foregår salget af dit sølv

1.

Du kontakter os på telefon 60 21 60 32 eller benytter vores online formular.

2.

Vi giver en umiddelbar vurdering af dine genstande med tilbud om køb, eller du får blot et godt råd med på vejen. Ønsker du at handle med os fortsætter vi processen.

3.

Vi aftaler et uforpligtende møde for eventuel handel. Mødetid og mødeested afhænger af, om du kommer til os med effekter, eller vi skal komme til dig og afhente dem. Vi kan også aftale, at du sender dine varer, så betaler vi portoen.

4.

Vi indgår eventuelt en handel og du afgør om vi skal betale via en bankoverførsel, så du med det samme kan se pengene på din konto, eller med MobilePay. Du kontrollerer, om du har modtaget din betaling korrekt inden du går ud af døren.

Alt i sølv købes

Hos Good Old Days er vi interesserede i flere forskellige typer af genstande i sølv. For dig betyder det, at der næsten er garanti for, at vi gerne vil købe netop dit sølv.

Dagsprisen for sølv den 19.06.2024

RENHED DKK PR. GRAM
Tretårnet (830) 4,61 (kampagnepris)
Sterling sølv (925) 5,19 (kampagnepris)

Sælg sølv til os – spørgsmål og svar

Hvordan tjekker man, om det er ægte sølv?

Ægte sølv er ALTID stemplet!

For at tjekke om det er ægte sølv, skal du derfor kigge efter stemplet i sølvtøjet – eventuelt med en lup eller et forstørrelsesglas, da det kan være meget småt.

I tvivlstilfælde kan det eventuelt være nødvendigt at foretage en syretest af sølvtøjet for at sikre sig, at det er ægte.

Stemplet 830, 830 S, 3 tårne:

Sølvtøj med disse stempler er 83 procent rent sølv.

Stemplet 925, 925 S, Sterling:

Sølvtøj med disse stempler er 92,5 procent rent sølv.

Stemplet 84:

Dette sølvtøj er russisk sølv, som er 84 procent rent sølv.

Stemplet 3 kongekroner:

Dette er svensk sølv, som er 83 procent rent sølv.

Stemplet 999, 1000:

Dette stempel anvendes kun i sølvbarrer, som er det reneste sølv, man kan få – altså næsten 100 procent rent sølv.

Uægte sølvstempler

Stemplet 2-TÅRNE, ABSA, ALTA, NS, EPNS og NYSØLV:

Dette er pletsølv, som er kobber eller messing, der er belagt med et meget, meget tyndt lag sølv. Der er så lidt sølv i pletsølv, at det ikke har nogen særlig værdi.

Hvordan opgøres sølvets værdi og pris?

Sølvprocenten afgør sølvets værdi og prisen på sølvtøjet. Jo højere renhed, jo højere pris.

Sølvtøjet vejes og værdien opgøres efter vægt.

Dele med stål og fyld, eksempelvis knive og tagdele, skal vurderes særskilt, da stålet og fyldet ikke har værdi som sølv.

Smykker med sten eller perler skal ligeledes vurderes særskilt, da der i opgørelsen af vægten skal tages hensyn til, at der også indgår vægten af sten eller perler, som ikke har værdi som sølv.

Herudover er det verdensmarkedet, der bestemmer sølvprisen, og denne  pris er meget afhængig af finansmarkedet og kan svinge flere gange i løbet af et døgn i urolige tider på aktiemarkedet.

Designersølv er i en helt særlig høj kurs!
Dette gælder eksempelvis Georg Jensen.

Derfor er det altid vigtigt at få en seriøs og professionel vurdering af dit sølvtøj.

En simpel løsning i forhold til salg af sølv

Opkøb af sølv kan være forbundet med både ventetid og udgifter, hvis man vælger at sælge det på auktion eller selv skal finde ud af at sælge det på brugtmarkeder.

For at spare dig for unødigt besvær tilbyder vi at vurdere dit sølv gratis og uforpligtende, inden sølvet købes, og da dagsprisen på sølv varierer, er det helt op til dig, hvornår du ønsker at sælge. Tøv derfor aldrig med at kontakte os, da vi altid står gratis til din disposition.

Vi lover dig, at dine informationer ikke vil blive gemt eller videregivet til andre, uanset om sølvet købes eller ej, og vi sletter alt, når vores korrespondance er afsluttet.

Vi giver gamle sølveffekter nyt liv

Som sølvopkøber tilbyder vi de bedste priser på markedet for alle effekter, der indeholder sølv, selvom vores vurdering naturligvis altid er betinget af sølvets renhed.

Vores vurdering tager derfor altid udgangspunkt i enten sølvets stempel eller en test af sølvets renhed, men vi tager også højde for faktorer som mærker, historisk værdi samt sten, perler og andre detaljer – særligt når der er tale om sølvsmykker.

I mange tilfælde kan vi videresælge de bedre effekter til en lidt højere pris, da vi igennem 40 år har opbygget et større netværk. Sølvet købes derfor med henblik på at give det nyt liv eller at få det omsmeltet, så det igen kan bruges.

Forespørg om en gratis og uforpligtende vurdering af sølv nu

Her kan du forespørge om en uforpligtende vurdering af dit sølv, hvorefter vi gratis vil foretage en vurdering af dine genstande.

Udfyld formularen og vedhæft billeder af de genstande, du gerne vil have en vurdering af.

Du sender flere billeder på én gang, ved at holde CTRL tasten nede, imens du udpeger billederne på din computer eller trække dem til feltet.

Vi anbefaler altid at tage et møde, fordi du på mødet kan få en præcis vurdering af dine genstande.

Hvis du hellere vil kontakte os direkte, kan du sende en mail til antikviteter@goodolddays.dk eller ringe på 60 21 60 32 og få hjælp.