Vi matcher altid DANMARKS HØJESTE pris for sølv til omsmeltning!

Hos Good Old Days har du mulighed for at sælge sølvsmykker i alle tænkelige varianter. Vi tager imod både halskæder, armbånd, lommeure, armbåndsure, øreringe, fingerringe, brocher og vedhæng i sølv.

Alt sølv har vores interesse, og vi giver altid en høj vurdering af dine effekter baseret på dagskursen, sølvets renhed, stempler og smykkernes stand.

Sælg sølvsmykker til Danmarks højeste sølvpris

Du kan sælge sølvsmykker på mange forskellige måder, men her hos Good Old Days får du ikke blot en fair og uforpligtende vurdering, du kan også spare dig selv for unødigt besvær. Vi køber desuden både nye og gamle smykker i ægte sølv – men de gamle er de bedste!

Hvis du har arvet nogle gamle sølvsmykker, som du overvejer at sælge, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os. På baggrund af din henvendelse får vi arrangeret en vurdering af dine sølvsmykker, hvor vi kigger på alle de individuelle faktorer, der har indflydelse på smykkernes værdi.

Herefter er det helt op til dig, om du ønsker at sælge sølvsmykkerne til os, eller du har brug for lidt tid til at tænke over et eventuelt salg. Vær blot opmærksom på, at sølvprisen kan ændre sig fra dag til dag, og det gælder derfor også for vurderingen af dine smykker.

Giver du os et kald på 60 21 60 32 allerede i dag, har du mulighed for at få en professionel vurdering af dine sølvsmykker.

Alternativt har du også mulighed for at benytte vores kontaktformular, hvis du ønsker en gratis og uforpligtende vurdering, inden du sælger dine sølvsmykker. Her har du mulighed for at indsende billeder, men vi giver altid den mest nøjagtige vurdering, hvis vi får lov til at se sølvsmykkerne fysisk.

Vi køber naturligvis både sølv- og guldsmykker, så du kan få vurderet alle dine effekter samlet, og særligt Georg Jensen smykker og russiske sølvsmykker, der er stemplet, har stor interesse.

Stemplet angiver sølvsmykkernes renhed

Alt ægte sølv har et stempel, hvad end der er tale om sølv med dansk eller udenlandsk oprindelse, og disse stempler har afgørende betydning for vurderingen af sølvets værdi. De indikerer nemlig sølvets lødighed, dvs. hvor højt indhold af sølv der er pr. gram.

I Danmark ser vi typisk stemplerne for Sterling sølv, der stemples med ordet STERLING eller tallet 925/925s, og tretårnet sølv, der stemples med tre tårne eller tallet 830/830s. I begge tilfælde er der tale om ægte sølv med høj lødighed. Sterling sølv har en finhed på 925, hvorimod tretårnet sølv har en finhed på 830. Det vil sige, at hhv. 925 og 830 dele ud af 1000 dele er rent sølv. Jo renere sølvet er, jo højere bliver prisen, når sølvsmykkerne købes og sælges.

Derudover findes der også stemplerne: to tårne, ABSA, Nysølv og P. Har sølvet disse stempler, er der tale om pletsølv, hvilket i de fleste tilfælde er messing belagt med et tyndt lag sølv. Det er derfor også mindre attraktivt at sælge sølvsmykker med disse stempler. Udenlandsk sølv bærer andre stempler, og vi er særligt interesserede i russisk sølv, der skal være stemplet med tallet 84.

Vi vurderer dine smykker i sølv helt uforpligtende

Ønsker du at sælge sølvsmykker, bestemmes prisen som udgangspunkt af sølvets renhed og vægt, men der er også andre faktorer, der har indflydelse på vurderingen. Smykkernes stand, alder og graveringer kan hæve prisen, og det samme gælder for efterspørgslen. Det har gjort, at eksempelvis Georg Jensen sølvsmykker vurderes højere.

Stemplerne bruges dog ikke kun til at indikere sølvets lødighed, når der er tale om sølvsmykker – man kigger også på de såkaldte mesterstempler. Disse fortæller, hvilken sølvsmed der har lavet smykkerne, og er de eksempelvis stemplet med GJ (Georg Jensen), vil sølvsmykkernes værdi typisk stige. Kig derfor altid efter disse stempler, når du skal sælge dine sølvsmykker.

Har du sølvsmykker, du overvejer at sælge?

Her kan du forespørge om en uforpligtende vurdering af dit sølv, hvorefter vi gratis vil foretage en vurdering af dine genstande.

Udfyld formularen og vedhæft billeder af de genstande, du gerne vil have en vurdering af.

Du sender flere billeder på én gang, ved at holde CTRL tasten nede, imens du udpeger billederne på din computer eller trække dem til feltet.

Ud fra billederne, kan vi give en cirka-vurdering af dine ting.

Vi anbefaler altid at tage et møde, fordi du på mødet kan få en præcis vurdering af dine genstande. Udfyld derfor også et forslag til mødetidspunkt i formularen.

Hvis du hellere vil kontakte os direkte, kan du sende en mail til antikviteter@goodolddays.dk eller ringe på 60 21 60 32 og få hjælp.