Vi matcher altid DANMARKS HØJESTE sølvpris for sølv til omsmeltning!!!

Du er her: Forside » Sølv » Sølvbestik

Vi køber alt i sølvbestik – både hele sølvbestik, enkelte dele, serveringsdele og børnebestik. Vi køber både nyt og gammelt sølvbestik, der er stemplet. Russisk sølvbestik, der er stemplet, har også vores interesse.

 

Designerbestik

Såfremt der er tale om eksklusivt sølvbestik fra eksempelvis Georg Jensen, Hans Hansen, A. Dragsted, Cohr, Evald Nielsen, Heimbürger, Michelsen m.m., giver vi som regel en høj pris.

Fra Georg Jensen er vi specielt interesserede i Pyramide, Kongemønster, Dronningmønster, Bernadotte, Dobbeltriflet, Kaktus, Kugle, Magnolia m.m.

Fra Hans Hansen er vi specielt interesserede i eksempelvis Kirstine, og fra Cohr er det Dobbelriflet, som har vores specielle interesse.

Udover kunstnernavnet, har alder, stand, graveringer, efterspørgsel m.m. betydning for prisen.

Georg_Jensen_bestik

Georg Jensen Pyramide sølvbestik

Andre sølvbestik

Vi køber alle mærker og mønstre i sølvbestik, der er stemplet. Sølvprisen afhænger af sølvets renhed og vægt. Sølvtøjets stand og alder m.m. har som sådan ingen betydning.

Cohr sølvbestikbestik

Cohr Herregård sølvbestik

Generelt

Sølvpriser kan ændre sig fra dag til dag, men vi giver altid et tilbud baseret på dagskursen. Sølvet skal være stemplet 830, 925, tre tårne eller Sterling. Russisk sølv skal være stemplet 84. I mange tilfælde giver vi mere end dagsprisen for sølvtøjet, hvis vi skønner, at vi har mulighed for at sælge det videre.

For at få en nøjagtig og professionel vurdering af dit sølvtøj, anbefaler vi, at du ringer til Michael Rydahl på telefon (+45) 6021 6032 for en uforpligtende samtale eller sender os en mail via denne formular. Vedhæft meget gerne billeder af dit sølvtøj, såfremt du har mulighed for det.

NB: Ved handel med sølv, skal der i følge lovgivningen forevises billedlegitimation, som eksempelvis pas, kørekort eller lignende.

Ring nu og få en gratis vurdering