Smykker købes

Hvilke smykker har vi interesse i at købe?

Vi giver gratis og uforpligtende tilbud på køb af smykker i guld og sølv.  

Få en gratis vurdering nu
Guld og sølv smykker i kiste

Sådan vurderer vi dine smykker

Buster figurer antikviteter københavn
 • Du kontakter os på telefon (+45) 6021 6032 eller sender en mail via denne formular 
 • Vi giver en umiddelbar vurdering af dine smykker med tilbud om køb, eller du får blot et godt råd med på vejen
 • Du vurderer, om du vil sælge dine brugte smykker til os
 • Vi aftaler et uforpligtende møde for eventuel handel
 • Vi aftaler mødetid og mødested, og om du kommer til os med dine smykker, eller vi skal komme til dig og afhente smykkerne
 • Vi indgår eventuelt en handel, og du afgør, om vi skal betale i kontanter, via en bankoverførsel eller med MobilePay

Hvor kan man sælge sine brugte smykker?

hvor kan jeg få vurderet mine smykker?

hvad koster det at få vurderet smykker?

vi….opkøb af smykker

vurdering af smykker pris

antik halskæde

Hvordan renser man smykker?

rensning af smykker (hvilke metoder bør man bruge til at rense smykker ift. vurdering  – skal man måske lade helt være før I vurderer….?)

Hvilke smykker køber vi?

Smykker i guld købes

Smykker i guld købes

Du er her: Forside » Smykker » Smykker i guld købes Vi køber alle slags guldsmykker, som eksempelvis halskæder, armbånd, lommeure, armbåndsure, øreringe, fingerringe, brocher, vedhæng m.m. Vi køber både nyt og gammelt guld samt rødguld og hvidguld i alle karat....

Smykker i sølv købes

Smykker i sølv købes

Du er her: Forside » Sølv » Smykker i Sølv købes Vi køber alle slags sølvsmykker, som eksempelvis halskæder, armbånd, lommeure, armbåndsure, øreringe, fingerringe, brocher, vedhæng m.m. Vi køber både nye og gamle sølvsmykker, når de er stemplet. Designer smykker har...

Georg Jensen smykker købes

Georg Jensen smykker købes

Du er her: Forside » Smykker » Georg Jensen Smykker købes Georg Jensens designer smykker er meget eksklusive, og derfor giver vi altid en høj pris for disse smykker. Udover smykker fra Georg Jensen opkøber vi blandt andet Georg Jensen bestik, men også gerne korpus...

Designer smykker købes – Få smykke vurdering

Designer smykker købes – Få smykke vurdering

Du er her: Forside » Smykker » Designer smykker købes Designer Smykker fra eksempelvis Hans Hansen, Bindesbøll, Evald Nielsen, Michelsen, Svend Toxværd, Ole Lynggard, Per Borup m.m., giver vi altid en høj pris for. Vi giver også altid en høj pris for Georg Jensen...

Få en vurdering af smykker online hos GoodOldDays.dk

Har du nogensinde spekuleret på, hvor meget dine guld- eller sølvsmykker er værd? Eller måske har du nogle designersmykker, som du har overvejet at lave et salg af brugte smykker af. Hvis ja, kan vi hjælpe dig! Vi tilbyder en gratis vurderingsservice, og vi vurderer dine smykker, uanset om du beslutter dig for at sælge dem til os eller ej. Så tøv ikke med at tage kontakt til os, hvis du vil vide mere om vores køb og salg af brugte smykker. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål! Vi værdsætter guldsmykker, sølvsmykker, Georg Jensen smykker og andre designersmykker. Så uanset hvilken type smykker du har, kan vi give dig en vurdering af smykker allerede i dag.

Vurdering af smykker – gamle smykker købes i København

Her er nogle af de ting, vi tager hensyn til, når vi laver en vurdering af smykker.

Vægt og renhed af guldet eller sølvet
Smykkets design og kvalitet
Om det er antikt eller moderne
Hvor sjældent det er
Hvilken stand det er i

Så hvis du overvejer at lave et salg af gamle smykker, så kontakt os for at få en gratis værdiansættelse. Vi hjælper dig gerne! Vi forstår, at forskellige mennesker tillægger smykker forskellige værdier, så vores vurdering af smykker vil være skræddersyet til dig som person. Hvis du er interesseret i at få mere at vide om vores vurderingsservice, så kontakt os endelig! Vi vil med glæde hjælpe dig.

Vurdering af smykker – besøg vores fysiske lokation i Vallensbæk

Uanset, om dine smykker er i guld eller sølv og uanset, hvilket brand dine smykker er fra, så er vi altid klar til at tage et kig på dem. Sælg smykker trygt til os, og så guider vi dig igennem hele processen. For vi ved, hvor svært det kan være at lade arvestykker gå videre til nogle andre, og derfor sørger vi naturligvis altid får at tage god hånd om både dig og dine smykker. Brugte smykker købes altså af os, og vi vil vurdere, blandt andet ud fra smykkets stand, hvor meget værdi smykket holder – for det er naturligvis med til at fastsætte, hvad vi kan give af pris for det. Vi har mange års erfaring indenfor vurdering af smykker, og vi tilbyder endda at mødes med dig i på vores fysiske placering i Vallensbæk, hvis du foretrækker det.

Salg af guldsmykker online – få en vurdering af smykker nu

Nu hvor du har en idé om, hvordan vi laver en vurdering af smykker, og hvorfor det er vigtigt at få en præcis vurdering, kan du forhåbentlig se, hvorfor det giver så god mening at sælge dine smykker til os. Vi brænder for at tilbyde de bedst mulige priser for kvalitetssmykker, og vores mange års erfaring betyder, at du kan stole på, at vi giver dig en fair vurdering af smykker. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at sælge dine smykker til os, så tøv ikke med at kontakte os.

Få en vurdering af smykker hos GoodOldDays.dk

Ønsker du således at få en vurdering af dine smykker, kan du blot udfylde vores kontaktformular. Her kan du nemt og hurtigt fortælle os, hvilket smykke du helt præcis gerne vil have en vurdering af samt, om du herefter ønsker at sælge noget af dit smykke til os. En vurdering af dine smykker hos os er 100% gratis og uforpligtende, og du vurderer desuden selv, om du er parat til at sælge de genstande, vi vurderer for dig.

Tøv derfor aldrig med at kontakte os, da vi altid står gratis til din disposition. Vi lover dig, at dine informationer ikke vil blive gemt eller videregivet til andre og vi sletter alt, når vores korrespondance er afsluttet.

NB: Skal du sende flere billeder til os, kan du gøre det ved at holde CTRL-tasten nede, mens du udpeger dine billeder eller sende en mail til antikviteter@goodolddays.dk.

Skriv til os og få en vurdering

Har du smykker i guld eller sølv, du overvejer at sælge?

Udfyld formularen og fortæl os hvilke smykker, du gerne vil have en vurdering af. Vedhæft gerne billeder.

Vi vurderer 100% gratis og uforpligtende dine genstande, og du vurderer selv, om du er parat til at sælge dem. Tøv derfor aldrig med at kontakte os, da vi altid står gratis til din disposition.

NB: Skal du sende flere billeder til os, kan du gøre det ved at holde CTRL-tasten nede, mens du udpeger dine billeder eller sende en mail til antikviteter@goodolddays.dk.

"*" indicates required fields

Navn*
Slip fil her eller
Accepted file types: jpg, Max. file size: 10 MB, Max. files: 10.
  Hvis du ikke kan uploade alle dine billeder, så send resten over mail til antikviteter@goodolddays.dk, så tager vi hurtigt kontakt til dig. På forhånd tak!
  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Ring nu og få en gratis vurdering