Du er her: Forside » Antikviteter » Varia

Varia er et specielt område med mange gode effekter, som eksempelvis hovedvandsæg, smykker, lysestager, skulpturer, urtepotteskjulere, store flotte ravklumper, tupilakker m.m., som vi er interesserede i. Vi er også interesserede i hele danske møntsamlinger. Vi køber varia af en hvilken som helst art.

Hovedvandsæg

Hovedvandsæg findes i mange forskellige slags. Der er leddelte fisk, Amageræg med flusser, Tønderæg med flusser m.m. Alt indenfor hovedvandsæg har vores interesse.

Hovedvandsæg fra Schweiz

Smykker

Designersmykker fra Georg Jensen, A. Michelsen, P. Hertz, From og Hans Hansen er især interessante, men vi køber også smykker, der ikke er designervarer.

Georg_Jensen_marguerit

Georg Jensen broche

Generelt

Varia er et meget omfattende område. Noget varia er meget interessant – andet er det slet ikke. Derfor er vi ikke altid interesserede i varia. Men er dit varia i god fin gammel stand, er det derfor bedst at få det vurderet og få vished over, hvor meget det er værd. For at få en nøjagtig og professionel vurdering af din varia, anbefaler vi derfor, at du ringer til Michael Rydahl på telefon (+45) 6021 6032 for en uforpligtende samtale eller sender os en mail via denne formular. Vedhæft meget gerne billeder af dit varia, såfremt du har mulighed for det.

Ring nu og få en gratis vurdering