Om Good Old Days

Good Old Days
Møderum Good Old Days
Arbejdsbord Good Old Days

Good Old Days – CVR 14 91 80 86 – er en solid gammel dansk virksomhed med over 40 års erfaring i vurdering og handel med antikviteter, porcelæn, designervarer, guld og sølv.

Vi har i mange år handlet på fritidsbasis, men indenfor de sidste år er vi ekspanderet kraftigt, og i dag er vi udviklet til et familieforetagende på fuld tid.

Vi har udviklet en kæmpe kundekreds og et stort netværk, og det skyldes tilfredse kunder, som igennem alle årene har anbefalet os.

Da vi netop lever af tilfredse kunder, ligger vores forretningskoncept os meget på sinde: Kunden skal være tilfreds, før handlen er perfekt.

Derfor har vi intet imod – og ingen sure miner – fordi du undersøger markedet, før vi handler.

Tøv derfor aldrig med at kontakte os – det er helt uforpligtende og koster ikke noget!

Vi holder åbent alle ugens 7 dage.

Kontaktoplysninger:

Du træffer os ved at ringe til vores vurderingsekspert Michael Rydahl på telefon (+45) 6021 6032 for en uforpligtende samtale eller sende en mail til vores mailadresse antikviteter@goodolddays.dk.

Hvis du ønsker at besøge os med henblik på salg af dit porcelæn, guld eller sølv, er du også meget velkommen hos os i Vallensbæk. Vi bor lige ved siden af afkørsel 3 på motorvej 21, og der er altid gratis parkering lige uden for døren.

Da vi arbejder hjemmefra skal du dog ALTID ringe i forvejen på (+45) 6021 6032 og få en forhåndsaftale, så du ikke kører forgæves.

Adresse efter aftale:

Good Old Days

v/ Michael og Maja Rydahl

Nordmarksvænge 69

2625 Vallensbæk

Vi giver gerne gratis tilbud på køb af antikviteter, porcelæn, guld og sølv og kommer også gerne gratis til dig og henter effekterne, hvis du bor i København eller Omegn, og vi har aftalt det.

Effekter af mere eller mindre tvivlsom oprindelse har absolut ikke vores interesse, og der skal fremvises billedlegitimation i form af eksempelvis pas eller kørekort ved enhver handel.

 

 

Den lille Havfrue porcelænsfigur

Skriv til os og få en vurdering

Har du porcelæn, guld eller sølv, du overvejer at sælge?

Udfyld formularen og fortæl os, hvad du gerne vil have en vurdering af.

Vi vurderer 100% gratis og uforpligtende dit porcelæn, guld eller sølv.

Du vurderer selv, om du er parat til at sælge effekterne.

Tøv derfor aldrig med at kontakte os, da vi altid står gratis til din disposition.

NB: Skal du sende flere billeder til os, kan du gøre det ved at holde CTRL-tasten nede, mens du udpeger dine billeder eller sende en mail til antikviteter@goodolddays.dk.

"*" indicates required fields

Navn*
Slip fil her eller
Accepted file types: jpg, Max. file size: 10 MB, Max. files: 10.
    Hvis du ikke kan uploade alle dine billeder, så send resten over mail til antikviteter@goodolddays.dk, så tager vi hurtigt kontakt til dig. På forhånd tak!
    Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
    Ring nu og få en gratis vurdering