Du er her: Forside » Antikviteter » Malerier

Malerier købes

Vi har stor erfaring med vurdering af malerier af mange forskellige motiver, kunstnere og størrelser. Vi beskæftiger os med opkøb af både gamle og nye malerier, så du skal endeligt ikke tøve med at kontakte os – heller ikke selv om motivet ikke har været restaureret i nyere tid. Dog skal det hertil siges at maleriets stand naturligvis har betydning for prisen.

Hvilke malerier køber vi?

Vi køber bedre danske malerier af god kvalitet fra eksempelvis P.S. Krøyer, I.L Jensen, Paul Fischer, Peder Mønsted, Holger Lübbers m.m. Vi køber også udenlandske malerier af god kvalitet og med gode motiver. Ved “god kvalitet” forstår vi malerier med liv og sjæl i. Der kan eksempelvis være tale om motiver med byliv, legende børn, konverserende mennesker, gode blomstermalerier, marinemalerier og lignende.

Et_selskab_af_danske_kunstnere_i_Rom

Constantin Hansen maleri

 

Det er bestemt ikke rammen, der har betydning!!!

Vi køber både oliemalerier, porcelænsmalerier og akvareller, såvel signeret som usigneret. For alle malerier gælder det, at kvalitet og motiv er meget afgørende for købet – ikke rammen. Hvis du udover malerier har antikviteter, ældre legetøj, kongeligt porcelæn stående, som du gerne vil sælge, står vi naturligvis altid til din rådighed.

Generelt om vurdering af gamle malerier

For alle malerier gælder det, at kvalitet og motiv er meget afgørende for købet. For at få en nøjagtig og professionel vurdering af dine malerier, anbefaler vi, at du ringer til Michael Rydahl på telefon (+45) 6021 6032 for en uforpligtende samtale eller sender os en mail via denne formular. Vedhæft meget gerne billeder af dine malerier, såfremt du har mulighed for det.

Ring nu og få en gratis vurdering