Du er her: Forside » Antikviteter » Malerier

Malerier købes

Vi har stor erfaring med vurdering af malerier af mange forskellige motiver, kunstnere og størrelser. Vi holder åbent i alle ugens 7 dage, og du kan altid regne med at vi gerne vil komme med en gratis samt uforpligtende vurdering af dine malerier. Vi beskæftiger os både med opkøb af gamle malerier såvel som nye, så du skal endeligt ikke tøve, også hvis motivet fx ikke har været restaureret i nyere tid. Dog skal det hertil siges at maleriets stand naturligvis har betydning for vurderingen.

 

Hvilke malerier køber vi?

Vi køber bedre danske malerier af god kvalitet fra eksempelvis P.S. Krøyer, I.L Jensen, Paul Fischer, Peder Mønsted, Holger Lübbers m.m. Vi køber også udenlandske malerier af god kvalitet og med gode motiver. Ved “god kvalitet” forstår vi malerier med liv og sjæl i. Der kan eksempelvis være tale om motiver med byliv, legende børn, konverserende mennesker, gode blomstermalerier, marinemalerier og lignende.

Et_selskab_af_danske_kunstnere_i_Rom

Constantin Hansen maleri

 

Vurdering af malerier i København

Gamle malerier købes i København og i hele resten af landet. Grunden til vi skriver hovedstaden først, er at vi ligger i Vallensbæk nær København, derfor kører vi også gratis ud til vurderinger af malerier i København og omegn. I resten af landet, er man også altid velkommen til at ringe til os eller skrive en mail, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Det er bestemt ikke rammen, der har betydning!!!

Vi køber både oliemalerier, porcelænsmalerier og akvareller, såvel signeret som usigneret. For alle malerier gælder det, at kvalitet og motiv er meget afgørende for købet – ikke rammen. Hvis du udover malerier har antikviteter, ældre legetøj, kongeligt porcelæn stående, som du kunne ønske en vurdering af, står vi naturligvis også parat til at hjælpe med vurderinger.

Generelt om vurdering af gamle malerier

For alle malerier gælder det, at kvalitet og motiv er meget afgørende for købet.

For at få en nøjagtig og professionel vurdering af dine malerier, anbefaler vi, at du ringer til Michael Rydahl på telefon (+45) 6021 6032 for en uforpligtende samtale eller sender os en mail via denne formular.

Vedhæft meget gerne billeder af dine malerier, såfremt du har mulighed for det.

Ring nu og få en gratis vurdering