Du er her: Forside » Antikviteter » Legetøj

Gammelt legetøj købes

Vi køber udvalgte stykker gammelt legetøj, som er i en pæn stand. Læs mere om hvordan gammelt lejetøj vurderes herunder.
Vi har fx interesse i teknobiler, modeltog, mekanisk legetøj, dukker m.m. Det kan både være legetøj fra 50’erne og legetøj fra 60’erne men også før og efter disse årgange. Vi køber også designerlegetøj fra f.eks. Kay Bojesen og Steiff.

Du kan sagtens have gemt legetøj der er penge værd

Det er bestemt ikke alle, der er klar over at de ligger inde med værdifuldt legetøj, og vi vurderer gerne dit legetøj for dig. Alt hvad du skal gøre, er at ringe eller skrive til os, så får du hurtigt svar på dine spørgsmål samt vurderet hvad dit legetøj er værd. Inden købet af det gamle lejetøj, giver vi gerne en vurdering af prisen. Dette kan du læse mere om i bunden af siden. Vores interesse for andre antiviteter og design er stor, hvorfor vi også gerne vurderer dette i samme omgang.

Har du gamle legetøjsbiler til høj værdi?

Der er lavet mange forskellige teknobiler både med- og uden reklame. Nogle af disse teknobiler er meget sjældne og har vores interesse. Hvis du skulle have nogle af disse gamle legetøjsbiler i gemmerne, kan de meget vel have en god værdi. Det er en fordel, hvis den originale emballage er med, men det er ikke et krav. Vi køber stort set alle teknobiler med og uden reklame, og uanset om den originale emballage forefindes. Udover ovenstående, kan mærkerne Dinky toys og Corgi Toys antik legetøj biler også være interessante for os.

Tekno_legetoej

Tekno brandbil

Vurdering samt opkøb af modeltog

Vi køber modeltog i mærkerne Märklin og Fleischmann m.m. Skulle du ikke lige have tog af mærkerne Märklin og Fleischmann, så fortvivl ikke. Vi køber stort set alle modeltog, som er i god stand og som har en fornuftig værdi. Modeltog er bedst som funktionelle i hele sæt, men enkeltdele har også vores interesse.

 

Maerklin_lokomotiv

Märklin tog

 

Gammelt legetøj København og resten af landet

Vi holder til i Vallensbæk ved København, hvilket gør det let for os at komme ud til dig og vurdere på dit legetøj, hvis du bor i København og omegn. I resten af Danmark kan vi ikke så let komme forbi, så derfor er du altid velkommen til enten selv komme forbi os og få en gratis vurdering af dit gamle legetøj eller du kan ringe eller skrive.

Generelt og køb af gammelt legetøj

For alt legetøj gælder det, at standen, sjældenheden og det unikke har stor betydning. For at få en nøjagtig og professionel vurdering af dit legetøj, anbefaler vi, at du ringer til Michael Rydahl på telefon (+45) 6021 6032 for en uforpligtende samtale eller sender os en mail via denne formular. Vedhæft meget gerne billeder af dit legetøj, såfremt du har mulighed for det – så giver vi en hurtig tilbagemelding ift. ca. værdi og om det har vores interesse.

Ring nu og få en gratis vurdering