Du er her: Forside » Antikviteter » Legetøj

Gammelt legetøj købes

Vi køber udvalgte stykker gammelt legetøj, som er i en pæn stand. Vi har fx interesse i teknobiler, modeltog og mekanisk legetøj. Det kan både være legetøj fra 50’erne og legetøj fra 60’erne, men også legetøj fra før og efter disse årgange. Vi køber også designerlegetøj fra f.eks. Kay Bojesen og Steiff.

Du kan sagtens have gemt legetøj, der er penge værd

Det er bestemt ikke alle, der er klar over at de ligger inde med værdifuldt legetøj. Alt hvad du skal gøre, er at ringe eller skrive til os, så får du hurtigt svar på, om vi er interesseret i at købe dit legetøj.

Vores interesse for andre antiviteter og design er stor, hvorfor vi også gerne køber dette.

Har du gamle legetøjsbiler?

Der er lavet mange forskellige teknobiler både med- og uden reklame. Nogle af disse teknobiler er meget sjældne og har vores interesse. Det er en fordel, hvis den originale emballage er med, men det er ikke et krav. Vi køber stort set alle teknobiler med og uden reklame, og uanset om den originale emballage forefindes. Udover dette, kan mærkerne Dinky toys og Corgi Toys antik legetøj biler også være interessante for os.

Tekno_legetoej

Tekno brandbil

Opkøb af modeltog

Vi køber modeltog i mærkerne Märklin og Fleischmann m.m. Skulle du ikke lige have tog af mærkerne Märklin og Fleischmann, så fortvivl ikke. Vi køber stort set alle modeltog, som er i god stand og som har en fornuftig værdi. Modeltog er bedst som funktionelle i hele sæt, men enkeltdele har også vores interesse.

 

Maerklin_lokomotiv

Märklin tog

 

 

Generelt om køb af gammelt legetøj

For alt legetøj gælder det, at standen, sjældenheden og det unikke har stor betydning. For at få oplyst, om vi er interesseret i at købe dit legetøj, anbefaler vi, at du ringer til Michael Rydahl på telefon (+45) 6021 6032 for en uforpligtende samtale eller sender os en mail via denne formular. Vedhæft meget gerne billeder af dit legetøj, såfremt du har mulighed for det – så giver vi en hurtig tilbagemelding ift. om legetøjet har vores interesse.

Ring nu og få en gratis vurdering