Du er her: Forside » Antikviteter » Glas

Vi køber gamle danske kunst- og drikkeglas, som eksempelvis Lalaing og Derby glas fra Holmegaard og Mågeglas med guldkant fra Lyngby m.m.. Udover glas har næsten alle antikviteter en interresse hos os bl.a. spise- og kaffestel samt design. Vi køber desuden – og er specielt interesserede i – gamle sjældne norske glas, som eksempelvis Nøstetang, Gjøvik, Hurdal m.m.

Kunstglas

Kunstglas er produceret som både bemalede glas, klare glas og glas i flotte farver. Kunstglas er eksempelvis vaser, figurer, karafler – gerne med sølvhals –  m.m. Noget kunstglas er designervarer, men ikke alt. Vi køber noget kunstglas – afhængig af alder, stand og sjældenhed.

Gallé_vase_i_glas

Gallé vase

Drikkeglas

Vi køber gamle drikkeglas i hele besætninger. Det er en forudsætning, at der er tilhørende rødvin- og hvidvinglas.

Mågelglas

Mågelglas

Generelt

For alle glas gælder det, at de gamle sjældne glas er de bedste. Glas må ikke have skår, revner eller glaspest. For at få en nøjagtig og professionel vurdering af dine glas, anbefaler vi, at du ringer til Michael Rydahl på telefon (+45) 6021 6032 for en uforpligtende samtale eller sender os en mail via denne formular. Vedhæft meget gerne billeder af dine glas, såfremt du har mulighed for det.

Ring nu og få en gratis vurdering