Køb og rydning af Dødsbo København

Køb af dødsbo

Dødsboer indeholder som regel mange forskelligartede effekter, der alle ligeledes har meget forskellige værdier. Ved rydning af dødsbo finder man eksempelvis mange gamle brugsgenstande samt nogle finere ting og sager, som alle typisk har en eller anden affektionsværdi for de efterlade arvinger.

For at sikre, at arvingerne altid får det maksimale udbytte efter dødsfaldet samtidig med, at de oplever mindst mulig ulejlighed ved deres dødsbo rydning, tilbyder vi professionel og objektiv vurdering af dødsboet. Det er utroligt vigtigt at få nogle objektive øjne på ved rydning af et dødsbo, idet det blandt andet kan være med til at gøre de praktiske ting nemmere i en svær tid. 

Vi foretager således vurdering af dødsboer, restboer samt enkelte effekter fra et givent dødsbo. Sådanne vurderinger foretager vi i København samt andre steder på Sjælland, og vi er naturligvis altid behjælpelige med det videre forløb efter en handel.

Vi har mere end 40 års erfaring med vurdering og rydning af dødsbo, og derfor kan vi også tilbyde et kæmpe vurderingsgrundlag. Vi har gennem årene vurderet mange forskelligartede, private effekter, og vi kan derfor også altid garantere, at vores vurdering er professionel og korrekt. 

Dødsbo København

vurdering af dødsbo

køb af dødsbo

Hvordan sælger man et dødsbo?

– hvornår er et dødsbo skattefrit

opkøb af dødsbo københavn

afhentning af dødsbo

Hvornår må man rydde et dødsbo?

– hvornår man må tømme et dødsbo

– hvornår skal et dødsbo være afsluttet?

Udover vores professionelle erfaring har vi ligeledes privat erfaring med sådanne svære tider. Vi forstår derfor også de problemer samt spørgsmål, der kan komme i forbindelse med opkøb af dødsbo eller rydning af dødsbo. Vi er klar over, at en hjælpende hånd kan være særdeles efterspurgt i den svære tid, og vi står gerne klar på sidelinjen.

Vi laver en dødsbo analyse, og vi køber porcelæn, guld og sølv til højeste pris. Er det noget, du kunne være interesseret i, så giver vi gerne et uforpligtende, skriftligt tilbud, inden vi indgår en aftale om handel. Hvis der ved jeres rydning af dødsbo forefindes effekter, som ikke har vores interesse, er vi desuden gerne behjælpelige med formidling vedrørende salg eller bortskaffelse af disse effekter.

Vi hjælper også gerne med en eventuel totalrydning af boet.

Behandling og rydning af dødsbo

 • Du kontakter os på telefon 60 21 60 32 eller sender os en mail på antikviteter@goodolddays.dk
 • Vi aftaler mødetid og mødested, hvor vi kan besigtige dødsboet
 • Du sætter effekter med høj affektionsværdi til side, inden vi mødes
 • Vi mødes og gennemgår effekterne punkt for punkt
 • Vi foretager en vurdering af dødsboet
 • Vi giver et gratis og uforpligtende tilbud på køb af de effekter, vi er interesseret i
 • Du vurderer sammen med eventuelle andre arvinger, om I vil sælge effekterne
 • Du fremviser billedlegitimation i form af pas, kørekort eller lignende
 • Vi indgår en handel, og du afgør, om vi skal betale i kontanter, via en bankoverførsel eller med MobilePay
 • Vi formidler herefter gerne totalrydning af boet
Natlys til dødsbo

Hvilke ting har vores interesse?

Ved en rydning af dødsbo er vi i interesserede i køb af mange forskelligartede effekter, som eksempelvis

 • Porcelæn
 • Smykker
 • Møntsamlinger
 • Unika
 • Designervarer
 • Antikviteter
 • Guld
 • Sølv
 • Og meget mere …

I forbindelse med køb og rydning af et dødsbo formidler vi altid gratis råd og vejledning vedrørende salg eller bortskaffelse af samtlige effekter i boet.

Vi formidler også gerne en totalrydning. Herved sikres, at dødsboet tømmes totalt, og arvingerne har minimal ulejlighed hermed.

Engel figur til dødsbo

Få en vurdering af jeres dødsbo

Skriv til os og få hjælp til rydning af dødboet

Skriv til os og få hjælp til rydning af dødsboet.

Ønsker du således at få en vurdering eller rydning af dødsbo, kan du blot udfylde vores kontaktformular. Her kan du nemt og hurtigt fortælle os, hvad du helt præcis gerne vil have en vurdering af samt, hvad du helt præcis gerne vil have hjælp til. En vurdering af dødsbo hos os er 100% gratis og uforpligtende, og du vurderer desuden selv, om du er parat til at sælge de givne genstande, vi vurderer for dig.

Tøv derfor aldrig med at kontakte os, da vi altid står gratis til din disposition. Vi lover dig, at dine informationer ikke vil blive gemt eller videregivet til andre og vi sletter alt, når vores korrespondance er afsluttet.

NB: Skal du sende flere billeder til os, kan du gøre det ved at holde CTRL-tasten nede, mens du udpeger dine billeder eller sende en mail til antikviteter@goodolddays.dk.

"*" indicates required fields

Navn*
Slip fil her eller
Accepted file types: jpg, Max. file size: 10 MB, Max. files: 10.
  Hvis du ikke kan uploade alle dine billeder, så send resten over mail til antikviteter@goodolddays.dk, så tager vi hurtigt kontakt til dig. På forhånd tak!
  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Ring nu og få en gratis vurdering